Szállítás, fizetés

Szállítási feltételek

A bekesipalinka.com weboldal felületén kiválasztott és megrendelt terméket a rendelés visszaigazolásban szereplő, az Ügyfél által a megrendelés során jelzett belföldi szállítási címre. Meghatározott időpontra (napra, órára) történő kiszállítás azonban nem lehetséges. Ügyfél köteles az áru átvételére.

A csomag tartalmazza a számlát. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. A terméken észlelt sérülés esetén, kérje jegyzőkönyv felvételét és a csomagot ne vegye át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben az Ügyfél az általa megrendelt termék(ek)ért a megrendelést visszaigazoló e-mail megküldésétől számított 30 napon belül nem jelentkezik és az árut nem fizeti ki, illetve a futártól nem veszi át, akkor a megrendelést teljesítő előállító/forgalmazó jogosult a megrendeléstől egyoldalú nyilatkozattal elállni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja az Ügyfelet terheli. Újraküldése pedig kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a megrendelés ellenértékét az Ügyfél előzetesen kiegyenlíti.

A szállítást a MPL végzi, csak munkanapokon van kiszállítás.
Szállítási határidő: 1 – 3 munkanap

A rendelések feldolgozása, a vevőszolgálati feladatok végzése hétfőtől-péntekig 8:00-16.00 óráig történik. Az ezt követően, illetve szombaton vagy vasárnap, valamint munkaszüneti napokon beérkezett megrendelések feldolgozása és kiszállítási ügyintézése a következő munkanapon kezdődik meg.

Szállítási díjak:

  • 40.000,- forint alatti megrendelés esetén előre utalással vagy bankkártyás fizetés esetén a kiszállítás díja 2.990,- Ft,
  • 40.000,- forint alatti megrendelés esetén utánvétes fizetéssel a kiszállítás díja 3.490.- Ft,
  • 40.000,- Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes az ország egész területén.

Fizetési feltételek

Ügyfél a vásárolt áru ellenértékét, a bekesipalinka.com weboldalon megjelenített és lehetővé tett fizetési módon vagy több fizetési mód felajánlása esetén, azok közül választva egyenlíti ki. A felajánlott fizetési módok az alábbiak lehetnek.

– Fizetés utánvéttel
Ügyfél, a megrendelés ellenértékét az áru átvételekor, a kiszállítást végző személy részére készpénzben fizeti ki.

– Fizetés banki átutalással
Ügyfél, a megrendelés ellenértékét az adott megrendelést a pálinkafőzde bankszámlájára történő átutalással egyenlíti ki.

– Fizetés bankkártyával
A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion rendszere szavatolja. Használható bankkártyák: Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron – ez utóbbi azonban csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi – valamint internetes használatra alkalmas webkártyák. Az adatok a bankkártyás fizetési folyamat során mindvégig tökéletes biztonságban vannak, mivel a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A kártyaadatokat kizárólag a Barion kezeli, a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, Webáruházunk pedig csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével a fizetés eredményét e-mailben is visszaigazoljuk, ill. elküldjük az úgynevezett tranzakció-azonosítót. (Ez a szám azonosítja a bank felé a kártyás fizetést.)

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy predpaid egyenlegről.

MIT JELENT A BARION™?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

– Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
– Visa vagy Electron bankkártyádat
– Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

ELSŐ A BIZTONSÁG
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN
www.barion.com