Pálinkatrezor

Pálinkatrezor a Békési Pálinka Centrumban

A Békési Pálinka Centrum egyedi kialakítású pincéjében található az országban egyedülálló Pálinka trezor ®.

A BPC alsó szintjén, biztonsági tárolószekrényekből és érlelőkamrákból álló Pálinka trezor ® azon pálinkakedvelők részére jött létre, akik a legkiválóbb pálinkáikat, mint értéket folyamatosan, biztonságos körülmények között kívánják tartani. A pince hőmérséklete, páratartalma egész évben optimális (~ 18 °C) a pálinka tárolására.

Biztonság

A két különböző méretű, MABISZ-előírásoknak megfelelően beépített, minősített értéktároló szekrények lehetőséget adnak a pálinkatároláson túl egyéb értéktárgyai (pl. iratok, értékek, számítógépes biztonsági mentések) megőrzésére is. Mindegyik trezorra külön értékbiztosítást kötünk és a biometrikus beléptetés mellett, 24 órás távfelügyelettel és kivonuló szolgálattal is garantáljuk a biztonságot. Minden bérlőnknek biztosítjuk a teljes anonimitást!

Kiegészítő szolgáltatások

A pince belső részében kialakított egyedi kóstolótermet bérlőink, a hozzá igényelhető szolgáltatásokkal kedvezményesen használhatják. A különterem biztosítja a nyugodt, teljesen zavartalan pálinkázást, tárgyalásokat, találkozókat.

Az érlelőkamrákban a kifőzetett pálinkát különböző anyagú (eper, akác, cseresznye, kőris, alma, tölgy stb.) és méretű (5–50 literes) érlelő fahordókban szakszerűen érleljük és igény esetén, tetszőleges alkoholfokra beállítva, a kiválasztott palackba, egyedi címkével ellátva bepalackozzuk.

Munkaidőben bármikor hozzáférhet szekrénye tartalmához, munkaidőn túli vagy kóstolótermi szolgáltatás igénylése esetén előzetes egyeztetés szükséges.

Kapcsolódó hivatkozás:
https://bekesipalinka.com/site/kapcsolat/